Hard Cheese Italiano

Hard Cheese Italiano

Informations

White, uniform and semi-hard cheese made from whole pasteurized Italian cow's milk, good for both meal and grating, minimum maturing 9/10 months. The product is without lysozime and with vegetabke rennet.

Country of origin

Italia

Denomination

PAT

Typology

Stagionato

Tecnical sheet

Energy value (per 100g)
390 Kcal/1635 Kj
Fats
30 g
Saturated fats
20,5 g
Carbs
0 g
Sugars
0 g
Proteins
30 g
Salt
1,4 g
Dowload the tecnical sheet

Available formats

Hard Cheese Italiano 1/2 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 1/4 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 1/8 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 1/16 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 1/32 Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 800 gr Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 500 gr Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Hard Cheese Italiano 300 gr Slices Wheel

Dowload the tecnical sheet

Informazioni sui cookie presenti in questo sito

Questo sito utilizza cookie tecnici e statistici anonimi, necessari al suo funzionamento.

Per saperne di più x