Parmigiano Reggiano Dop (16-18 mesi)

Parmigiano Reggiano Dop (16 - 18 mesi)

Informations

D.O.P hard cheese, produced with raw cow's milk in the provinces of Parma, Reggio Emilia, Modena and Bologna. During maturation, the formsare left to rest on wooden boards, the outer part of the cheese dries to form a natural crust, without any treatment, therefore perfectly edible. Its structure is grainy, soluble and crumbly with a harmonious and delicate flavor that recalls milk and fresh friut.

Country of origin

Italia

Denomination

DOP

Typology

Stagionato

Tecnical sheet

Energy value (per 100g)
392 Kcal/1663 Kj
Fats
28,0 g
Saturated fats
19 g
Carbs
0 g
Sugars
0 g
Proteins
33 g
Salt
1,6 g
Dowload the tecnical sheet

Available formats

Parmigiano Reggiano Dop 1/2 Slices Wheel (16-18 mesi)

Dowload the tecnical sheet

Parmigiano Reggiano Dop 1/4 Slices Wheel (16-18 mesi)

Dowload the tecnical sheet

Parmigiano Reggiano Dop 1/8 Slices Wheel (16-18 mesi)

Dowload the tecnical sheet

Parmigiano Reggiano Dop 1/16 Slices Wheel (16-18 mesi)

Dowload the tecnical sheet

Parmigiano Reggiano Dop 1/32 Slices Wheel (16-18 mesi)

Dowload the tecnical sheet

Parmigiano Reggiano Dop 300 gr Slices Wheel (16-18 mesi)

Dowload the tecnical sheet

Informazioni sui cookie presenti in questo sito

Questo sito utilizza cookie tecnici e statistici anonimi, necessari al suo funzionamento.

Per saperne di più x